Sissy-Boy opent op Leiden Centraal

Modeketen Sissy-Boy Homeland opent morgen haar eerste vestiging op een NS-station. Reizigers kunnen op Leiden Centraal een vestiging van Sissy-Boy vinden.

Michael Smit, directeur en oprichter van Sissy-Boy wil met de vestiging aan de wensen voldoen van stationsbezoekers . “Zij willen vooral snelle service, maar ook goede kwaliteit en vriendelijk personeel”, zegt hij. “Sissy-Boy heeft een eigen karakter, we willen verrassen en prikkelen, ook op nieuwe en unieke locaties zoals het station.”

Sissy-Boy is niet de enige retailer die te vinden is op een treinstation. Eerder ging NS de samenwerking al aan met onder meer HEMA en Starbucks. “Door de samenwerking met Sissy-Boy Homeland zetten we opnieuw een stap in het verbeteren van het winkelaanbod op de Nederlandse stations”, zegt algemeen directeur van NS-dochter Servex, Madeleine van der Zwaan. “NS speelt hiermee in op de behoefte van reizigers om naast eten en drinken ook andere onderscheidende kwaliteitsproducten te kunnen kopen op het station.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!