GroupDeal neemt Pocketdeals over

De Nederlandse kortingssite GroupDeal heeft PocketDeals gekocht. Laatstgenoemde bracht deze zomer een applicatie op de markt voor locatiegebaseerde mobiele kortingsbonnen. Zo’n dertigduizend consumenten maken gebruik van de app.

Door de overname hoopt PocketDeals, dat eerder vooral in Groningen voor bekendheid ging, landelijk aan de weg te kunnen timmeren. PocketDeals biedt winkeliers en horecaondernemers een selfservice systeem voor locatiegebaseerde mobile couponing. Ze kunnen hun eigen kortingsacties aanbieden en managen.

GroupDeal positioneert zich sinds zijn oprichting als concurrent van Groupon. Later volgden ook SweetDeal, Marktplaats Aanbieding, Living Social, NL Voordeel en Friendstix met een soortgelijk concept. Algemeen directeur Paul Montagne zegt zich van de concurrentie te willen onderscheiden door winkeliers en horecazaken verschillende proposities bieden.

“Bedrijven hebben, afhankelijk van de omstandigheden, nou eenmaal verschillende behoeften. Als een bedrijf in korte tijd veel traffic naar zijn winkel wil hebben dan kan het beter een GroupDeal doen. Maar als bedrijven een promotiecampagne willen doen voor langere tijd dan kunnen zij beter bij PocketDeals terecht.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!