Samensmelting De Slegte en Selexyz begonnen

De samensmelting van Selexyz en De Slegte krijgt vorm. Investeerder ProCures, mede- eigenaar van tweedehands boekhandelketen De Slegte en kersverse eigenaar van Selexyz, heeft de winkels aangesloten op één kassasysteem.

Om de voorraden in de winkels op een zo kort mogelijke termijn weer op orde te krijgen, was een snelle implementatie van het kassasysteem erg belangrijk, aldus betrokken partijen in een persbericht. "Door de snelle levering van de nieuwe kassa's, hebben we inmiddels alle winkelvoorraden gebalanst en weten we weer goed wat er op voorraad is" aldus Paul Dumas, eigenaar ProCures.

In de nabije toekomst zullen er meer synergievoordelen gehaald worden uit het centrale kassasysteem van de 42 winkels. Het centraal beheren van de voorraden, het doorvoeren van promotionele activiteiten en uiteraard het perfect kunnen monitoren van verkoopcijfers in alle winkels, zijn enkele voordelen van het invoeren van één centraal kassasysteem.

Het hele project heeft drie weken geduurd. Bovertis is verantwoordelijk voor de levering en onderhoud van alle kassasoftware. Centric Retail Solutions werd ingeschakeld om de uitrol te ondersteunen.

Eerder: ‘Selexyz/De Slegte gaan tropenjaren tegemoet’

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!