Mogelijke breuk Aurora en V&D

De Britse fashionretailer Aurora Fashion zet mogelijk een punt achter de samenwerking met V&D. Het moederconcern van Oasis, Coast en Warehouse denkt in Nederland meer succes te kunnen boeken met e-commerce, zo meldt Drapers-online.com.

Nederlandse consumenten kunnen voor de merken van Aurora nu ook terecht op de website Andotherbrands.com. De kledingretailer acht het niet per se noodzakelijk om ook fysiek in Nederland aanwezig te zijn. De tien shop-in-shops in V&D filialen worden daarom mogelijk verleden tijd.

Vorige maand werd ook gespeculeerd over een mogelijke breuk tussen Aurora en V&D. De shop-in-shops van Aurora zouden worden vervangen door de kleding van het Britse merk Topshop, onderdeel van de Arcadia Group. V&D verwees dat gerucht echter naar het rijk der fabelen. “We zijn altijd in gesprek met de Arcadia Group, maar hebben geen concrete plannen voor Topshop”, aldus de warenhuisketen. V&D zei wel plannen te hebben om de shop-in-shops van Wallis en Dorothy Perkins uit te breiden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!