IKEA lanceert app en gratis wifi

Meubelketen IKEA introduceert een nieuwe mobiele website met bijbehorende applicatie. Bovendien hebben vanaf nu alle Nederlandse vestigingen van het Zweedse concern gratis wifi. Dat laat de retailer in een persbericht weten.

Met de nieuwe mobiele website en app kunnen klanten makkelijker producten vinden, kunnen zij de voorraad per vestiging controleren en boodschappenlijstjes maken. Hier ziet de klant hoeveel stuks er van het artikel nog op voorraad zijn en waar het product in het zelfbedieningsmagazijn te vinden is. Tevens zijn er plattegronden van alle vestigingen beschikbaar.

IKEA wil met de nieuwe mobiele website en de app inspelen op de toename van het gebruik van smartphones en tablets. “Een groot deel van het totale verkeer naar IKEA.nl komt van mobiele apparaten”, aldus marketingmanager Nico de Jong. De introductie van gratis wifi in de winkels, de mobiele website en bijbehorende app is een logische stap volgens De Jong: “We willen onze klanten voor, tijdens en na hun winkelbezoek nog meer inspiratie en service bieden.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!