Taxfree shopping vanuit huis

Jetairfly lanceert een taxfree shopping-service vanuit huis. Klanten kunnen hun bestelling online plaatsen, waarna ze het pakket in het vliegtuig krijgen. Dat maakt Jetairfly bekend in een persbericht. Het assortiment zal onder andere bestaan uit alcohol, parfum, cosmetica, tabak, horloges en zonnebrillen.

Met deze nieuwe dienst wordt het taxfree-aanbod vertienvoudigd, aldus Jetairfly. Vooral reizigers die nog niet kunnen winkelen in de taxfree-shops omdat ze een vroege vlucht hebben, kunnen toch belastingvrij producten aanschaffen. Ook kan Jetairfly door de extra opbrengsten van de taxfreeverkoop voordelige vliegtickets blijven aanbieden.

Het belastingvrije assortiment kunnen reizigers vanaf november aanschaffen. Het zal bestaan uit ruim 750 producten. Dat zijn er veel meer dan de 65 producten die momenteel aan boord gekocht kunnen worden.

Consumenten krijgen een prijsgarantie, een garantie van de originele kwaliteit van de producten, een niet-goed-geld-terug garantie en een leveringsgarantie. Als de producten niet in het vliegtuig bezorgd kunnen worden krijgen klanten deze thuisgestuurd. De vliegtuigmaatschappij bespaart hiermee brandstof omdat het gewicht van de gekochte producten lager is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!