Walmart koopt stijlbordenapplicatie

Walmart is de nieuwe eigenaar van fashionapp Stylr die consumenten helpt in hun zoektocht naar kledingstukken in nabijgelegen winkels. De applicatie wordt nog deze maand uit de verschillende app-stores gehaald. Walmart werkt al geruime tijd aan een betere integratie van zijn on- en offline kanalen.

De technologie achter Stylr wordt niet toegepast in de apps van Walmart, al heeft de keten wel laten weten te willen leren van voorbeelden en ervaringen van Stylr. De retailgigant is bijvoorbeeld onder de indruk van de gebruikerservaring die de applicatie biedt. Walmart heeft de dienst dan ook vooral overgenomen om de oprichters Eytan Daniyalzade en Berk Atikoglu aan zich te binden, stelt de Amerikaanse weblog Techcrunch. 

Stylr is enkele jaren geleden door hen bedacht en opgericht aan de zogenaamde ‘Silicon Alley’ in New York. Gebruikers van de app konden op hun telefoon door kledingstukken uit lokale winkels swipen en desgewenst direct reserveren. Retailers als Abercrombie & Fitch, Gap en American Apparel boden hun assortiment in de app aan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!