ShopandBox biedt verzendservice voor crossborder e-commerce

ShopandBox heeft een outsourcingplatform gelanceerd voor het verzenden van internationale bestellingen van online shoppers. Daarmee wil het Australische bedrijf consumenten bedienen die via internet producten kopen die in hun thuisland niet beschikbaar zijn. Wie verschillende producten bij verschillende etailers aanschaft, kan dan te maken krijgen met hoge verzendkosten.

ShopandBox komt daarom met zogenaamde boxer buddies uit het land waar de online shoppers de producten bestellen. Gebruikers van ShopandBox creëren een online verlanglijst met producten die zij, wanneer deze compleet is, openbaar maken. Wanneer dit gebeurd is verzamelt een boxer buddy de artikelen en handelt hij de bestelling af. De producten worden bij hem bezorgd.

Consumenten kunnen hun boxer buddy indien nodig berichten sturen over hun bestelling. Op het moment dat alle producten binnen zijn stopt de boxer buddy deze in een doos en verstuurt de producten naar de ontvanger. Die hoeft hierdoor slechts één keer de internationale verzendkosten te betalen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!