COACH-formule gaat over naar The Athlete's Foot

Sneakerformule COACH wordt volgend jaar maart toegevoegd aan The Athlete's Foot, onderdeel van INTERSPORT International Corporation (IIC). Dat heeft retailserviceorganisatie Euretco vrijdag aangekondigd, zonder financiële details over de overeenkomst te vermelden.

De vijftig COACH-winkels worden omgebouwd tot The Athlete’s Foot. Daarmee zet de retailketen voor het eerst voet op Nederlandse bodem. Wanneer de ombouwoperatie begint, kon een woordvoerder nog niet zeggen. Euretco treedt in Nederland als master franchisenemer van The Athlete’s Foot op. Dat doet de organisatie ook voor INTERSPORT, dat eveneens onderdeel is van IIC.

COACH is een sterke formule die haar succes op de Nederlandse markt bewezen heeft, stelt directeur formules Steve Evers van Euretco. “Desondanks heeft de formule zeer veel baat bij aansluiting bij een sterke, internationale partij waar het profijt heeft van gigantische schaalvoordelen.”

The Athlete’s Foot is actief in 26 landen, waaronder Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Australië. De retailketen beschikt over bijna vierhonderd winkels met een consumentenomzet van 260 miljoen euro. In 2020 wil de keten wereldwijd over duizend winkels beschikken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!