DPD Pakketservice breidt aanbod uit

DPD Pakketservice biedt kleinere webwinkeliers sinds deze maand een online verzendservice voor pakketten via de DPD ParcelShops. Hierbij worden pakketten vanuit een DPD ParcelShop naar een adres in Nederland of elders in Europa verstuurd.

Wie wil gebruikmaken van de service kan vooraf online de verzendgegevens invoeren en online betalen. Vervolgens kan het pakketlabel worden uitgeprint en opgeplakt, De gebruiker hoeft het pakket dan alleen nog af te geven bij een ParcelShop. 

Webwinkeliers die bijvoorbeeld regelmatig producten verkopen via Marktplaats of eBay kunnen hiermee eenvoudig hun pakketten verzenden, aldus DPD. Verzenders hoeven zich niet per se te registeren om gebruik te maken van de dienst. Gebruikers die wel een account aanmaken kunnen onder meer een online adresboek beheren en hebben inzicht in de status van verzonden pakketten. 

De online verzendservice betekent een uitbreiding van de functionaliteit van de DPD ParcelShops. Voorheen kon men hier alleen terecht voor het ophalen en retourneren van pakketten. DPD beschikt over zevenhonderd ParcelShops in Nederland en veertienhonderd in de Benelux.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!