Macintosh opent outlets door het hele land

Macintosh Retail Group rolt zijn vorig jaar geïntroduceerde outletformule in rap tempo uit in Nederland. Er zijn inmiddels twaalf Shoe Outlet Stores, met de plannen om dit jaar nog meer van deze winkels te openen.

De eerste drie filialen van Shoe Outlet openden in het voorjaar van 2014 hun deuren. Inmiddels is de formule door het hele land gevestigd, met onder meer filialen in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Heerlen.

Klanten vinden bij Shoe Outlet de zogenoemde ‘slow movers’ uit winkels van zusterformules Dolcis, Invito, PRO, Manfield en Scapino. Macintosh heeft dit nieuwe verkoopkanaal naar eigen zeggen gelanceerd om in die filialen ruimte te maken voor de eerstvolgende collectie. Elke dinsdag en donderdag worden de outletwinkels voorzien van nieuwe slow movers, die vaak verkocht worden met extra korting. ‘Deze succesvolle aanpak zal in 2015 leiden tot de opening van nog meer Shoe Outlet Stores’, laat het Maastrichtse concern weten.

Macintosh heeft verder vorige maand zijn derde outletwinkel van Scapino geopend in Arnhem. Het retailconcern beschikte al over een Scapino Outlet in Leeuwarden en Lelystad. Klanten vinden daar eveneens niet de nieuwste collectie, maar schoenen en kleding met hoge kortingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!