Mexx heropent minstens vier winkels in België

De nieuwe eigenaar van Mexx gaat ook enkele Belgische activiteiten voortzetten. Eroglu Holding heeft daarvoor een overeenstemming bereikt met de curatoren in België.

Het Nederlandse hoofdkantoor van Mexx ging afgelopen december failliet, waarna ook de Belgische dochterondernemingen kopje onder gingen. De curatoren zochten lange tijd tevergeefs naar overnamekandidaten, maar hebben deze week eindelijk overeenstemming bereikt over een doorstart. “Naar aanleiding van de overname van Mexx Nederland door Eroglu Holding, was er ook interesse voor de overname van de Mexx-winkels en wholesale-activiteiten in België”, aldus de Paul Van Sant en Valère Vereecke.

Mexx gaat met minstens vier van zijn oorspronkelijke winkels door. De winkels in Brugge en Leuven zijn al geopend, terwijl het filiaal in Aalst nog deze week zijn deuren opent. Daarnaast heeft Eroglu Holding in Hasselt een ander pand gehuurd voor een opening later deze maand.

Voor de overige vestigingen is geen overeenstemming bereikt met de pandeigenaren. Eroglu Holding zoekt volgens de curatoren nu ook in die steden een ander pand voor een winkel van Mexx.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!