​Jumbo Foodworld nog voor de Kerst open

De langverwachte Jumbo Foodworld in Veghel opent op 1 december zijn deuren. De streefdatum voor de opening staat 'bikkelhard op 1 december', aldus eigenaar Stefan van de Ven van bouwbedrijf Van de Ven in het Brabants Dagblad.

Naast meer dan drieduizend vierkante meter supermarktoppervlak zal er ook een aantal kleine delicatessen- en voedselzaakjes en onderwijsfaciliteiten komen. “We krijgen er straks een aparte bierzaak bij met wel 2500 soorten bier, een chocolaterie en ook Voets uit Schijndel strijkt bij ons neer met een keur aan eigen producten. In de gangen dichtbij het cultuurcluster hebben we nog nu extra ruimte gemaakt voor kleine toko's. Ook Tinks Atelier, een dagbestedingsproject van Stichting SWZ regio Oost Brabant wil hier neerstrijken”, vertelt Van der Ven.

De komst van Jumbo Foodworld in Veghel kon op flinke weerstand rekenen. Zo probeerde Sligro Food Group in 2014 via een rechtszaak de verleende vergunning voor de megasuper aan te vechten. Het concern zag af van hoger beroep, aangezien dat de uitspraak niet zou veranderen en het bouwproces alleen vertraagt. “Dat willen we niet. Daarvoor zijn we te veel ondernemer”, aldus een woordvoerder van Sligro destijds. Een jaar eerder vocht Sligro al tevergeefs de vergunning aan die de gemeente Veghel verleende voor een kunst-, cultuur-, en foodcluster op de bewuste locatie in Veghel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!