​HEMA vindt inkoopdirecteur, zoekt nog naar cfo

Mischa Simons is bij HEMA benoemd tot een van de opvolgers van de naar Blokker vertrokken Rob Heesen. De voormalig unit manager vervult per direct de functie van director buying & merchandising food & hardgoods. Dat heeft de winkelketen dinsdag bekendgemaakt.

HEMA stelde eerder al Trevor Perren aan als inkoopdirecteur voor de kledingtak, maar zocht nog iemand voor de afdelingen food, huishouden en persoonlijke verzorging omdat de functie van Heesen na zijn vertrek was opgesplitst.

Met de aanstelling van Simons is de directie van HEMA inmiddels weer compleet. De retailer zoekt nog wel een permanente invulling voor de functie van cfo, die momenteel op interim-basis wordt vervuld door Tim Isaacs. Die werving is momenteel nog gaande, laat HEMA weten.

Eerder deze maand maakte topman Tjeerd Jegen nog bekend dat er jarenlang verkeerd is ingekocht door de retailer en dat spullen steeds te laat in de uitverkoop gingen. “Op die manier zijn enorme voorraden opgebouwd”, zei hij in Het Financieele Dagblad. “Het gaat om zó veel spullen, dat we gewoon veel tijd nodig hebben om het weer kwijt te raken.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!