​LolaLiza opent flagshipstore in Utrecht

Het Belgische modemerk LolaLiza heeft deze week aan de Oudegracht in Utrecht zijn eerste flagshipstore geopend. Het is de vierde vestiging van de retailer in ons land, nadat eerder al winkels in Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen geopend werden.

De winkel bevindt zich in het voormalige pand van boekhandel De Slegte en beschikt over 1300 vierkante meter, verdeeld over vier verdiepingen. “We maken er ons Nederlandse hoofdkwartier van”, liet chief product & marketing office Katlijn Mertens eerder al weten.

LolaLiza zegt continu op zoek te zijn naar de beste elementen om een shopping experience neer te zetten. Klanten vinden in de flagshipstore onder meer een VIP-ruimte, waar ze op afspraak een persoonlijk stylingadvies kunnen krijgen van een styliste.

LolaLiza wil doorgroeien naar twintig vestigingen in ons land. Inmiddels beschikt de Belgische retailer over 96 vestigingen, verdeeld over België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland. De honderdste winkel wordt nog dit jaar geopend.

Bekijk op RetailWatching foto’s van de flagshipstore in Utrecht.

Reacties

Laatste nieuws


Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.
RetailTrends