Jumbo denkt aan een Foodmarkt in Rijswijk

Jumbo heeft plannen om een Foodmarkt te openen in het Rijswijkse winkelcentrum In de Bogaard. De beoogde locatie is de overdekte passage De Terp, laat een woordvoerder van vastgoedeigenaar Syntrus Achmea weten aan RetailNews.

Syntrus Achmea onderzoekt samen met Jumbo de technische en commerciële haalbaarheid van een nieuwe Foodmarkt. "Op basis van dit onderzoek zullen beide partijen al dan niet tot een definitief akkoord komen", aldus de zegsman. Jumbo ontkent dat er een opening in Rijswijk in het verschiet ligt. De supermarktketen brengt doorgaans pas zes weken voor de winkelopening nieuws daarover naar buiten.

Albert Heijn beschikt aan de andere kant van het Rijswijkse winkelcentrum al over een XL-vestiging, terwijl Hoogvliet en EkoPlaza eveneens aanwezig zijn in In de Bogaard. Het winkelcentrum beschikt in totaal over meer dan 150 winkels, verspreid over zo’n 54 duizend vierkante meter oppervlakte.

Syntrus Achmea wil De Terp omvormen tot een plek waar foodbeleving centraal staat, meldt Omroep Rijswijk. Naast de komst van een Jumbo Foodmarkt, worden huidige winkels ingepast en foodgerelateerde winkel- of belevingsformules en horecaconcepten toegevoegd.

Jumbo opende vorige week nog een Foodmarkt in Veghel en vestigde zich eerder in Breda en Amsterdam. Daarnaast komt de versformule ook naar het Utrechtse winkelcentrum Leidsche Rijn. In totaal ziet de supermarktketen ruimte voor zo'n tien Foodmarkten

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!