​Only for Men opent outletwinkel naast Batavia Stad

Only for Men voegt in maart een outletwinkel toe aan zijn twaalf huidige vestigingen. De winkel krijgt de naam Het Magazijn en wordt direct naast outletcenter Batavia Stad geopend. Dat heeft de modeketen dinsdag bekendgemaakt.

De winkel beschikt over ruim 1200 vierkante meter en wordt onder meer uitgerust met een atelier en een kantine, waar de man ‘tot rust kan komen tussen het shopgeweld in Batavia Stad’. Verder beschikt Het Magazijn straks over parkeerplaatsen voor de deur en gespecialiseerde modeadviseurs in de winkel.

De outletwinkel wordt de eerste vestiging in Flevoland van de retailer, die nu nog vooral in Noord-Brabant, Utrecht en Gelderland is. Only for Men wil de komende jaren een landelijke dekking realiseren. Daarvoor komen er zo'n vijf tot tien winkels in de overige provincies, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. "Maar dat is geen kortetermijnplan."

Only for Men beschikt sinds vorig jaar ook over het concept The Bakery, dat werd geopend in de winkel waar het familiebedrijf in 2002 van start ging.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!