​Topshelf uit de rode cijfers

Topshelf heeft in het boekjaar 2015 een bescheiden winst gehaald. De rode cijfers over 2013 en 2014 van respectievelijk drie ton en 1,2 miljoen euro werden omgebogen in een halve ton winst. Dat blijkt uit de jaarrekening die de retailer vorige maand bij de Kamer van Koophandel heeft ingediend.

Topshelf heeft vijf megastores in ons land, die samen goed zijn voor een omzet van 29,2 miljoen euro. Dat is een fractie meer dan een jaar eerder. Het bedrijfsresultaat verbeterde over de twaalf maanden tot februari 2015 van ruim negen ton in de min naar vier ton.

Vrijdag werd bekend dat Topshelf het voormalige warenhuis van V&D in Arnhem gaat huren. Die winkel geldt als eerste stap voor de ontwikkeling van zijn ‘binnenstedelijke department store’. Zo wordt het van oorsprong op sport gerichte assortiment uitgebreid met parfumerie, travel en een back to school-hoek.

Eigenaar Inge van Kemenade wil nog meer panden van V&D huren. Daarover lopen inmiddels gesprekken met vastgoedeigenaren. Lees meer over de ontwikkelingen bij Topshelf op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!