Boots Shoes failliet verklaard

Boots Shoes is dinsdag failliet verklaard door de rechtbank Noord-Nederland. De retailer beschikt over vier vestigingen in ons land.

Het is inmiddels niet meer mogelijk om een bestelling te plaatsen in de webwinkel van de schoenenketen. ‘Het is nog niet duidelijk wanneer dit weer mogelijk is’, laat Boots Shoes weten.

Boots Shoes opende in 2000 zijn eerste vestiging in Meppel. Tien jaar later volgde de uitbreiding naar Amsterdam, met een winkel in de Leidsestraat. Ook kwam er een vestiging in de Kalverstraat en in Arnhem. Er is tevens een winkel van Boots Shoes gevestigd in Assen, maar die valt niet onder de failliete onderneming.

Boots Shoes verkoopt schoenen voor zowel mannen als vrouwen, evenals accessoires. De retailer heeft zo’n zestig merken in zijn assortiment, waaronder Fred de la Bretoniere, Timberland en Van Bommel. Eind vorig jaar ging Boots Shoes nog van start met sameday-delivery: bestellingen die voor twaalf uur ’s middags binnen kwamen, konden nog diezelfde avond worden thuisbezorgd.

Reacties