​Topshelf en La Place open in Arnhem

​Topshelf en La Place open in Arnhem

In het voormalige V&D-pand in Arnhem heeft Topshelf zaterdag zijn deuren geopend. Daardoor kon ook het La Place-restaurant in het pand weer open.

Topshelf meldde eerder zondag 1 mei als officiële openingsdatum van de vestiging in Arnhem. "Maar stel dat zaterdag rond een uur of twaalf alles gereed is, dan gooien we de deuren open om te kunnen proefdraaien", kondigde een woordvoerder van de sportwinkelketen de eventuele opening op zaterdag al aan tegenover De Gelderlander.

Door de opening van Topshelf kon ook het inpandige La Place-restaurant weer worden voortgezet. Ongeveer tachtig procent van het personeel dat onder V&D bij het restaurant werkte, blijft ook onder Jumbo in dienst, laat het supermarktconcern weten aan De Financiële Telegraaf. Jumbo is in gesprek met de verhuurders van andere V&D-panden om ook daar met La Place door te gaan.

Topshelf krijgt in Arnhem de beschikking over 8.435 vierkante meter aan oppervlakte. De aanhuur geldt voor Topshelf als eerste stap naar de ontwikkeling van een ‘binnenstedelijke departmentstore’. Zo worden er afdelingen ingericht voor zijn eigen sportconcept, maar ook voor beauty en parfumerie, travel, homewear, brillen en back to school-artikelen. De retailer wil ook zijn intrek nemen in andere voormalige vestigingen van V&D.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!