​‘Hudson’s Bay met La Place in Utrechts winkelcentrum’

​‘Hudson’s Bay met La Place in Utrechts winkelcentrum’

Winkelcentrum De Planeet in Utrecht krijgt mogelijk een vestiging van Hudson’s Bay, met daarboven een La Place. Dat meldt De Utrechtse Internet Courant op basis van verschillende bronnen.

Hudson's Bay zegt niet in te gaan op de eventuele plannen om een winkel in Utrecht te openen, in combinatie met La Place. Het Canadese warenhuisconcern maakte in een eerder stadium al wel bekend winkels in ons land te willen openen onder de vlag van Galeria Inno en Saks Fifth Avenue Off 5th. Het retailconcern zou denken aan zestig winkels en graag willen samenwerken met La Place-eigenaar Jumbo. Hudson’s Bay zou ook ruimte zien voor de horecaformule in zijn warenhuizen en België en Duitsland, die in oktober vorig jaar werden overgenomen.

De Planeet bevindt zich op de plek van het voormalige warenhuis Galeries Modernes en is sinds 2012 in handen van Syntrus Achmea. De vastgoedeigenaar maakte eerder al plannen bekend voor de herontwikkeling van het winkelcentrum. Zo moeten de blauwe gevels verdwijnen om het pand in oude luister te herstellen.

Het winkelcentrum huisvest momenteel meerdere winkelformules, zoals Blokker en AH to go. Verder zijn de bovenste vijf verdiepingen verhuurd aan de Hogeschool voor de Kunsten, die de komende maanden naar een andere locatie verhuist.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends