​Van Uffelen redt elf winkels van HoutBrox

​Van Uffelen redt elf winkels van HoutBrox

Elf vestigingen van HoutBrox maken een doorstart onder de naam Van Uffelen. Alleen de winkel in Hoofddorp moet zijn deuren sluiten, laat directeur Pieter Cox weten.

Van Uffelen Mode kocht onlangs twaalf vestigingen van HoutBrox van Berden Mode & Wonen, dat de keten uit de boedel van de failliete Brova Groep had overgenomen. Berden behield de merknaam en de vestigingen in Uden en Veghel.

Cox heeft de afgelopen weken met de verhuurders van de winkelpanden onderhandeld. Dat leverde in Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Deventer, Eindhoven, Goes, Helmond, Utrecht, Veenendaal en Waalwijk groen licht op. De vestiging in Hoofddorp gaat na een opheffingsperiode dicht.

Van Uffelen start eind deze maand een campagne om de naamsverandering te begeleiden. In de loop van augustus komt de nieuwe naam daadwerkelijk op de gevel.

Cox ziet goede kansen voor de doorgestarte winkels, als aanvulling op de huidige zestien filialen. “In de nieuwe opzet kunnen we de dienstverlening aan onze klanten nog verder optimaliseren”, stelt hij. Eerder liet hij al op RetailWatching weten dat er nagenoeg niets aan de winkels zal veranderen. “Alleen wat praktische zaken, maar de gemiddelde klant zal het verschil niet zien.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends