​Picnic ziet brood in bloemen

​Picnic ziet brood in bloemen

Picnic start maandag met de bezorging van bloemen. Daarvoor is de online supermarkt een samenwerking aangegaan met bloemenexporteur Verdel.

Klanten van Picnic kunnen in de boodschappenapp kiezen uit drie verschillende bossen, die wisselen met de seizoenen en gratis met de boodschappen worden meegeleverd. De boeketten worden samengesteld uit producten die rechtstreeks bij de kweker zijn ingekocht, waardoor de twee partijen een versgarantie van acht dagen kunnen bieden.

Het is voor het eerst dat Verdel verse bloemen aan huis levert, stelt commercieel directeur Martijn van Noort. Hij ziet grote kansen in de bezorgmarkt en verwacht veel vraag vanwege de gratis bezorging door Picnic. De samenwerking is volgens hem ook bedoeld om vernieuwende producten bij de consument te testen. “We hebben samen met Picnic een proeftuin gecreëerd voor het aanbieden van nieuwe ideeën en producten.”

Picnic bezorgt de bloemen vooralsnog alleen in Amersfoort, Leusden, Soest en Utrecht. De startup breidt zijn verzorgingsgebied echter gestaag uit en voert zelfs al gesprekken om in het buitenland van start te gaan. “Daar is veel belangstelling voor. Maar we bekijken alles stap voor stap”, aldus mede-oprichter Frederik Nieuwenhuys.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!