​Jysk groeit vanuit Nederland naar België

​Jysk groeit vanuit Nederland naar België

De Deense retailer Jysk is nog niet klaar met zijn uitbreiding in Nederland. Het huidige aantal van 84 winkels moet op termijn doorgroeien naar 110 tot 120 vestigingen. Dat laat een woordvoerder van Jysk weten aan RetailNews.

Jysk werkt met een boekjaar dat loopt van september tot en met augustus. “Voor het komende boekjaar staan acht winkelopeningen op de planning”, aldus de woordvoerder.

Jysk opende tien jaar terug zijn eerste Nederlandse winkel in Arnhem, waar ook het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd. De woonwinkelketen gaat van daaruit ook de Belgische markt op. De Nederlandse countrymanager Frank Christant wordt eveneens verantwoordelijk voor de Belgische activiteiten.

De eerste winkels in België worden komende lente in het noorden van het land geopend. Jysk denkt er de komende jaren zo’n vijftig vestigingen te openen. De Deense keten is volgens Christant na de opening bij onze zuiderburen in alle grote Europese landen actief. Momenteel zijn er zo’n 2.340 winkels in 41 landen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!