​Hutspot naar Eindhoven en Rotterdam

​Hutspot naar Eindhoven en Rotterdam

Hutspot opent komende maand een nieuwe winkel in Rotterdam. Ook verwacht de retailer in maart volgend jaar de deuren van een filiaal in Eindhoven te openen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De Amsterdamse retailer vestigt zich in Rotterdam aan de Karel Doormanstraat. In Eindhoven huurt Hutspot een pand van zevenhonderd vierkante meter aan de Nieuwe Emmasingel. De voormalige RetailRookie heeft al twee winkels in Amsterdam en één in Utrecht.

Hutspot biedt in zijn winkel ruimte aan talentvolle ontwerpers en opkomende merken en combineert dat met een lunchroom, bar of barbershop. De invulling van de winkel in Eindhoven is volgens medeoprichter Pieter Jongens nog niet helemaal rond. “Ook samenwerking met een andere partij is zeker een optie”, stelt hij.

De drie oprichters investeerden vier jaar terug ieder vijfduizend euro in de opening van de eerste winkel. Om de uitrol van zijn winkelconept te realiseren – Hutspot wil ook een eigen merk ontwikkelen voor onder meer kleding en meubels – werd gezocht naar extern kapitaal. De retailer denkt aan zes winkels in Nederland, om daarna de grens over te gaan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!