'​Hudson’s Bay komt ook in Maastricht'

'​Hudson’s Bay komt ook in Maastricht'

Hudson’s Bay Company neemt ook zijn intrek in het voormalige warenhuis van V&D in Maastricht. De nieuwe winkel wordt naar verwachting rond de zomer van volgend jaar geopend, meldt De Limburger.

De komst van de Canadese retail wordt bevestigd door wethouder John Aarts van Economische Zaken. “De contracten zijn net getekend, alles is rond”, stelt hij. Hij spreekt van een ‘krachtige en prachtige impuls’ voor de stad en de regio.

Hudson’s Bay Company doet zelf nog geen mededelingen over de opening in Maastricht. Daardoor is het nog niet helemaal zeker welke formule aan de Grote Straat geïntroduceerd wordt. Vooralsnog heeft het winkelbedrijf zelf al twaalf vestigingen van Hudson’s Bay en één van Saks Off 5th bekendgemaakt. De komende twee jaar wil de retailer tot twintig nieuwe warenhuizen openen in ons land.

De verbouwing in Maastricht gaat waarschijnlijk binnen enkele weken van start. Het pand telt vijf verdiepingen en heeft een oppervlakte van zo’n dertienduizend vierkante meter. In april had het Belgische retailconcept Temporary Lane er een tijdelijke shoppingmall geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!