​Perry Sport brengt nieuwe concepten naar flagshipstore

​Perry Sport brengt nieuwe concepten naar flagshipstore

Perry Sport opent op 3 december zijn vernieuwde flagshipstore in de Kalverstraat. Daar wordt onder meer samengewerkt met lokale initiatieven voor nieuwe concepten, zegt retail marketing manager Bote Galema tegen Adformatie.

De sportketen opent onder meer een boekencorner in samenwerking met een Amsterdamse boekwinkel. Ook komt er ter gelegenheid van de opening een ‘braids bar’, waar vrouwen bij een aankoop gratis hun haar kunnen laten vlechten. De retailer werkt hiervoor samen met haarsalon Föhnkamer. “De aandacht voor dit soort lokale initiatieven is een verbreding van het assortiment, die aansluit bij een sportieve levensstijl”, aldus Galema.

De vernieuwde flagshipstore beschikt verder over een aantal exclusieve collecties van grote merken, zoals O’Neill en Puma. Verder heeft Perry Sport de vestiging verduurzaamd, onder meer met extra isolatie. De vernieuwing van de flagshipstore is het duurste project ooit voor Perry Sport, liet Galema al weten aan FashionUnited. Volgend jaar wordt ook de winkel in Nijmegen vernieuwd.

JD Sports, sinds dit jaar de nieuwe eigenaar van Perry Sport, kondigde de vernieuwing van de winkel onlangs al aan in zijn halfjaarverslag. Zowel Perry Sport als zusterformule Aktiesport zullen dit jaar nog geen positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat, liet het Britse concern weten. Dat komt door de voorraad- en leveringsproblemen waarmee de ketens kampten als gevolg van het faillissement.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!