The Danes wear Prada

The Danes wear Prada

Met drie verdiepingen aan luxe in het bekende Kopenhaagse warenhuis Illum maakt Prada een grootse entree in Denemarken. De eerste Deense flagshipstore van het modemerk telt negenhonderd vierkante meter.

De komst van Prada valt samen met een stevige vernieuwing van het warenhuis. Bij binnenkomst op de begane grond, komen klanten in een ruimte met groene muren en een geblokte zwart-witte marmervloer. De muur contrasteert sterk met de zwarte marmeren doorgangen.

Accessoires, tassen en kleine lederwaren worden gepresenteerd in een setting met een vergelijkbare groene kleur, met bijpassende designermeubels. Die zijn oorspronkelijk van ontwerper Osvaldo Borsani, en exclusief voor Prada opnieuw geproduceerd. In een aparte, in het blauw gestoken ruimte zijn de schoenen voor vrouwen te vinden.

De bovenste verdiepingen zijn aan de mannenproducten gewijd. Hier zijn de kleuren wat donkerder en statiger, en ligt vloerbedekking met grafische motieven. De planken waarop de producten tentoongesteld staan zijn van kersenhout, gecombineerd met metaal-glazen ruiten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in