Flinders breidt dc uit voor meer groei

Flinders breidt dc uit voor meer groei

Woonwinkel Flinders heeft zijn omzet vorig jaar met 65 procent zien groeien tot elf miljoen euro. Dit jaar groeit de retailer naar eigen verwachting door tot zestien miljoen euro.

Met name de onlineverkopen in Nederland, België en Duitsland hebben bijgedragen aan de groei. Om de geplande groei van dit jaar te realiseren, heeft Flinders maandag een nieuw distributiecentrum geopend. Daarmee is de magazijnoppervlakte met zesduizend vierkante meter uitgebreid. ‘‘De verdrievoudiging van de vloeroppervlakte in combinatie met een nieuw warehousemanagementsysteem zal de slagkracht van onze logistieke processen drastisch verbeteren”, aldus coo Oscar Diele van Flinders.

Flinders wil verder het personeelsbestand uitbreiden van de huidige zestig naar 85 medewerkers. Daarvoor wordt in april een nieuw kantoor in gebruik worden genomen, dat speciaal voor de retailer is gebouwd.

Flinders opende vorig jaar zijn webshop voor de Duitse markt. Dit jaar moet die goed zijn voor minimaal tien procent van de omzet, liet de woonretailer eerder weten.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends