​Suitsupply opent in Dubai en Mexico

​Suitsupply opent in Dubai en Mexico

Suitsupply heeft deze maand zijn entree gemaakt in de Verenigde Arabische Emiraten. De Nederlandse mannenmodeketen heeft een winkel geopend in Dubai.

Het pand van zo’n driehonderd vierkante meter bevindt zich in City Walk, een van de nieuwste winkelcentra van de stad. Klanten kunnen er terecht voor de volledige collectie van Suitsupply, waaronder op maat gemaakte en ready-to-wear kostuums en accessoires. Ook is er een speciale ruimte gericht aan avondkleding.

Verder wordt het Nederlandse label nieuw leven ingeblazen in Mexico. Suitsupply heeft zijn pand in Mexico-Stad gerenoveerd. De winkel bevindt zich daar in de Avenida Presidente Masaryk, een van de belangrijkste en duurste winkelstraten van de hoofdstad.

Suitsupply telt wereldwijd inmiddels zo'n zeventig winkels. De retailer is zeventien jaar na zijn oprichting nog niet volwassen, stelde oprichter Fokke de Jong onlangs in RetailTrends. De meeste groei en grote groeispurten liggen volgens hem nog in het verschiet. Het fundament van Suitsupply is volwassen, stelt hij. “Maar voor het moment kun je ons – zeker buiten Nederland – beter beschouwen als een retailer die zich nog in de kinderfase bevindt.”

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends