​HEMA heeft er twee directeuren bij

​HEMA heeft er twee directeuren bij

HEMA heeft Tico Schneider benoemd tot countrydirector van Nederland. Daarnaast is Adrian Porteous gepromoveerd tot directeur logistiek en supply chain. Allebei treden ze toe tot het managementteam, laat HEMA donderdag weten.

Schneider is al bijna zeventien jaar werkzaam bij HEMA en was meest recentelijk head of e-commerce. Onder zijn leiding heeft de webshop volgens de retailer ‘een aanzienlijke groei’ doorgemaakt. Ook nam Schneider het initiatief voor een nieuwe website en instore picking, waardoor klanten hun online bestellingen binnen een dag kunnen ophalen in de fysieke winkel. In zijn nieuwe functie is Schneider verantwoordelijk voor de gehele Nederlandse winkelorganisatie.

De Brit Adrian Porteous was al head of supply chain bij HEMA en wist de voorraad van de winkelketen de afgelopen twee jaar flink te reduceren. Porteous was eerder werkzaam bij onder meer Woolworths, Otto, Karstadt en Claire’s. Zijn benoeming onderstreept volgens topman Tjeerd Jegen ‘het internationale karakter van HEMA’.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!