Hunkemöller trekt duizenden klanten met fabrieksverkoop

Hunkemöller trekt duizenden klanten met fabrieksverkoop

Hunkemöller verkoopt deze week in Groningen restanten tegen hoge kortingen. De lingerieketen verwacht tien- tot vijftienduizend klanten te trekken met deze jaarlijkse fabrieksverkoop, meldt het Dagblad van het Noorden.

De uitverkoop vindt plaats in evenementenhal Martiniplaza. De rekken zijn volgens regiomanager Marjan Oosting met zo’n vijftigduizend items gevuld. Daarbij gaat het onder meer om bh’s, slips en pyjama’s die tijdens de uitverkoop in de circa achthonderd winkels niet zijn verkocht.

Hunkemöller ziet de fabrieksverkoop vooral als ‘extraatje’ voor de klant. “Eigenlijk geven we het weg”, aldus Oosting, die niet wil vertellen of Hunkemöller er ook aan verdient. “Dat is voor ons niet zo interessant. We willen onze klanten nog meer aan ons merk binden.” De fabrieksverkoop concurreert volgens haar niet met de reguliere vestigingen. “De echte fan koopt de nieuwste collectie in de winkel.”

Hunkemöller organiseert vaker fabrieksverkopen verspreid door Nederland, waarvoor enkele euro’s entree wordt gevraagd. De verkoop gaat vaak gepaard met lange rijen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends