Zo krijg je de restaurantervaring thuisbezorgd

Zo krijg je de restaurantervaring thuisbezorgd

Consumenten verwachten tegenwoordig meer dan alleen de bezorging van wat eten en drinken, weet sterrenchef David Chang. Ze willen de volledige ervaring van buiten de deur eten thuisbezorgd krijgen. Zijn ‘restaurantmerk’ Momofuku zegt de oplossing in huis te hebben: Ando. Via deze app kunnen consumenten eten bestellen dat 45 minuten na de bereiding proeft alsof het net in de keuken is klaargemaakt. Head of experience Anoop Pillarisetti legt aan FastCompany uit hoe het werkt.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in