Ahold Delhaize groeit en vernieuwt in België

Ahold Delhaize groeit en vernieuwt in België

Delhaize opent in de tweede helft van dit jaar zestien nieuwe winkels in België. Daarnaast worden dit jaar in totaal 120 winkels in een nieuw jasje gestoken. Dat maakt het dochterbedrijf van Ahold Delhaize maandag bekend.

Delhaize opende dit jaar al dertien nieuwe vestigingen. De supermarktketen expandeert naar eigen zeggen omdat er nog blinde vlekken in het winkelnetwerk opgevuld moeten worden. Ook zijn er steeds meer opkomende buurten met een stijgend aantal inwoners, die ‘vragen om een nabij gelegen winkel’.

De vernieuwingsoperatie is met 120 winkels de grootste ooit in een jaar tijd voor Delhaize. De winkels worden onder meer van een vernieuwd assortiment en aangepaste verwarming en koeling voorzien. Ook wordt er volgens de supermarktketen veel aandacht geschonken aan ‘een verbeterde structuur van de winkel, die ertoe zal leiden dat de klant zich nog beter door de winkel kan begeven’.

Delhaize opent in een aantal gevallen tijdelijke winkels om klanten tijdens de vernieuwingen te kunnen blijven bedienen. Die winkels bevinden zich vaak in een grote tent of het parkeergebouw van de parkeerplaats.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!