De Vegetarische Slager gaat twee jaar verbouwen

De Vegetarische Slager gaat twee jaar verbouwen

De winkel van De Vegetarische Slager aan het Spui in Den Haag gaat twee jaar op slot. Daarna wordt die drie keer zo groot heropend, zegt conceptmaker Niko Koffeman tegen het Algemeen Dagblad.

De nieuwe winkel krijgt meer ruimte om de producten uit te stallen en daarnaast een horecagelegenheid, waar klanten ter plekke iets kunnen eten. Het formaat van de winkel paste volgens Koffeman niet meer bij de grootte van het bedrijf, dat inmiddels 3500 verkooppunten in vijftien landen heeft. Klanten moeten tijdens de verbouwing terecht kunnen in een tijdelijke winkel. Waar die komt, is nog niet bekend.

De Vegetarische Slager heeft naast de conceptstore in Den Haag ook een winkel in Berlijn. Oprichter Jaap Korteweg liet eerder al aan RetailTrends weten een internationale keten van winkels kansrijk te achten. Hij ziet geen heil in eigen filialen, maar wel in een samenwerking met een ondernemer die in meerdere landen winkels opent. “Degene die nu de winkel in Berlijn runt zou dat kunnen, ik sluit niet uit dat hij dat in meer Europese landen wil doen”, aldus Korteweg.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!