Clouds of Fashion wil naar Nederland: 'Eerst meer winkels in België'

Clouds of Fashion wil naar Nederland: 'Eerst meer winkels in België'

Clouds of Fashion wil zijn winkelbestand de komende jaren verder uitbreiden. Het Belgische fashionconcept heeft al drie vestigingen in eigen land en wil graag naar Nederland. “Eerst wil ik nog een paar winkels in België openen”, aldus oprichter Laurentine Van Landeghem tijdens het event Lightspeed Connect.

Clouds of Fashion opende vier jaar terug zijn eerste permanente winkel in Antwerpen. Daar kwamen sindsdien een winkel in Gent en pop-up store in Knokke bij. In die laatste plaatst komt volgend jaar opnieuw een tijdelijke vestiging, vertelt Van Landeghem. Ook steden als Leuven, Brussel en Hasselt staan nog op haar wensenlijst.

Na de uitrol in België, richt de jonge ondernemer haar pijlen op Amsterdam. “Ik heb al de nodige volgers in Nederland.” Op langere termijn hoopt ze winkels te openen in andere hoofdsteden binnen Europa, zoals Londen en Amsterdam.

Clouds of Fashion heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een blog tot een merk. Naast eigen winkels waarin ‘betaalbare mode’ wordt verkocht, organiseert Van Landeghem regelmatig events die honderden bezoekers trekken. Zo trok een fashionshow in Antwerpen vorig jaar bijna tweeduizend fashionista’s.

Lees op RetailTrends meer over de groei van Clouds of Fashion.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!