Moyee Coffee introduceert 'slim' abonnement

Moyee Coffee introduceert 'slim' abonnement

Moyee Coffee slaat de handen ineen met Bundles voor een nieuwe abonnementsvorm. Daarbij wordt de koffievoorraad automatisch aangevuld als dat nodig is.

Moyee Coffee combineert het abonnement met een gratis koffiemachine van Siemens. Dat wordt geleverd met de slimme stekker van startup Bundles, dat bekend is van zijn abonnement op wasmiddelen. Door de stekker aan het koffieapparaat te koppelen kan Moyee Coffee de voorraad bijhouden en nieuwe koffie opsturen als die op raakt. De startup rekent geen bezorgkosten, maar wel een ‘installatiebijdrage’ van 89 euro voor de koffiemachine.

Moyee Coffee haalde onlangs 1,3 miljoen euro groeigeld op bij investeerders. Daarmee opent het onder meer een eigen branderij in Ethopië. Moyee verkoopt koffie die is gebrand volgens het zelfbedachte FairChain-principe. Dat houdt onder meer in dat bonen in het land van herkomst worden gebrand, waardoor de helft van de opbrengst voor de lokale ondernemers is. Oprichter Guido van Staveren van Dijk gaf eerder op RetailTrends zijn uitgebreide visie op de koffieketen, en hoe Moyee daarin een revolutie wil ontketenen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!