Euretco werkt in België samen met Torfs

Euretco werkt in België samen met Torfs

De Belgische schoenenketen Torfs wordt franchisenemer van The Athlete’s Foot. Volgende week opent in het Waasland Shopping Center zijn eerste vestiging, meldt Euretco. De Nederlandse retailservice-organisatie bezit de rechten voor The Athlete’s Foot in België.

De eerste winkel van The Athlete’s Foot in België werd afgelopen najaar geopend in Brugge. De opening in het winkelcomplex in Sint-Niklaas betekent de tweede vestiging voor de sneakerketen bij onze zuiderburen. Torfs opent eind dit jaar in Eeklo nog een winkel van The Athlete’s Foot.

Wouter Torfs spreekt van een ‘heel bewuste keuze’ om in eerste instantie twee winkels van The Athlete’s Foot te openen. “Merken kiezen steeds meer voor een segmentatiebeleid in functie van het type winkel”, aldus de ceo. Het aanbod van The Athlete’s Foot – met sneakers en sportfashion – is volgens Torfs complementair aan het concept van de gelijknamige schoenenketen.

The Athlete’s Foot heeft wereldwijd meer dan vijfhonderd winkels, waarvan zestig in Nederland. De ambitie van de van oorsprong Amerikaanse formule is om het aantal winkels tegen 2020 te verdubbelen. In België ziet Euretco ruimte voor dertig vestigingen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!