Hudson’s Bay krijgt nieuwe topman in Nederland

Hudson’s Bay krijgt nieuwe topman in Nederland

Wayne Drummond staat vanaf juli aan het hoofd van de Nederlandse warenhuizen van Hudson’s Bay. Hij vervangt Benelux-topman Stefaan Le Clair, die wel de leiding houdt over de winkels van zusterketen Galleria Inno in België.

Drummond is al binnen het warenhuisconcern werkzaam als Europa-president van outletformule Saks Off 5th. In die rol wordt hij opgevolgd door Hanneke van Meeteren, die nu nog director stores en operations van diezelfde keten is. De wisseling aan de top is een besluit van de in februari aangetreden ceo Helena Foulkes van het Canadese moederconcern. “Zij stelt per land en merk directieleden aan, die direct aan haar rapporteren'', aldus een woordvoerder tegenover het Algemeen Dagblad.

Le Clair was pas sinds november actief als general manager van Hudson’s Bay in de Benelux. Het retailconcern nam eerder deze maand al afscheid van zijn Europese topman Wolfgang Link, die pas een jaar in dienst was. Duitse media wisten toen al te melden dat de Europese managementstructuur op de schop gaat. Link zou een vertrouweling zijn van Jerry Storch, de voorganger van Foulkes.

Hudson’s Bay heeft inmiddels dertien warenhuizen geopend in Nederland. Volgend jaar komen er nog twee bij, waarmee de winkelopeningen in ons land voorlopig zijn afgerond. 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends