Amazon brengt Prime Day naar Nederland

Amazon brengt Prime Day naar Nederland

Amazon gaat over twee weken van start met zijn jaarlijkse online shoppingevenement Prime Day. Anderhalve dag kunnen abonnees er terecht voor meer dan een miljoen aanbiedingen wereldwijd.

Dit jaar wordt Prime Day voor het eerst ook in Nederland gehouden. Vanaf maandagmiddag 16 juli krijgen Prime-leden uit ons land exclusief toegang tot duizenden aanbiedingen in productcategorieën als elektronica, doe-het-zelf, speelgoed en mode. Daarvoor worden ze naar de Duitse webwinkel van Amazon verwezen.

Nederlandse klanten kunnen onder meer aanbiedingen verwachten voor smartphones en tablets van Samsung, stofzuigers van Philips en badkleding en lingerie van Sylvie Meis. Verder komen ook deals van kleine en middelgrote bedrijven beschikbaar die verkopen via Amazon. De abonnementsdienst Prime is sinds afgelopen november beschikbaar voor Nederlandse consumenten.

Met 36 uur is Prime Day zes uur langer dan vorig jaar. ‘Tientallen miljoenen’ abonnees kochten toen iets tijdens Amazons variant van Black Friday. Amazon boekte in 2017 naar schatting zo’n miljard dollar omzet tijdens het shoppingevent.

Reacties 1


Ronald Ploeger 16 jul, 13:17

Top dat dit ook eindelijk in Nederland is. Zag dit overzichtje van goede deals voor Prime Day. https://www.spydeals.nl/amazon-prime-day

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!