Jumbo overspoeld met locaties in België

Jumbo overspoeld met locaties in België

Jumbo wil in het laatste kwartaal van volgend jaar zijn eerste drie tot vijf Belgische supermarkten geopend hebben. De supermarktketen is al zeker honderd keer benaderd over een vestigingspunt bij onze zuiderburen, zegt vastgoeddirecteur Jan Heuving tegen Distrifood.

Jumbo richt zich voorlopig alleen op Vlaanderen. Dagelijks klopt er volgens Heuving wel een vastgoedpartij aan met een mogelijke locatie. Waar de eerste winkel komt, kan Heuving nog niet zeggen. Wel laat hij weten dat met verschillende ondernemers wordt gesproken, waaronder mensen die nu nog geen supermarkt runnen.  

Jumbo wil in België ‘heel snel’ uitrollen, zegt Heuving verder. “Maar het belangrijkste is dat de start goed is.”

Vorige maand werd al bekendgemaakt dat de eerste supermarktlocaties bij onze zuiderburen inmiddels zijn gecontracteerd. Financieel topman Ton van Veen zei al dat Jumbo waarschijnlijk niet direct bij de start in België een overname doet. 


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties

In Geraardsbergen belgie is een toplocatie te huur rechtover H&M en is er degelijk nood aan een supermarkt in het centrum want er is geen enkele supermarkt. Ideaal voor een jumbo vestiging!

Geplaatst door Serge Van der poorten op 18 september 2018 om 16:20

Laatste nieuws

RetailTrends