Fastfoodketen Eazie gaat richting dertig vestigingen

Fastfoodketen Eazie gaat richting dertig vestigingen

Foodformule Eazie heeft in Tilburg zijn eerste stationslocatie geopend. De verkoper van gezond fastfood verwacht tot eind volgend jaar te groeien van 21 naar dertig vestigingen in ons land. 

Eazie heeft het afgelopen jaar gewerkt aan een nieuwe winkeluitstraling, waarvan de locatie in Tilburg het eerste resultaat is. De veelal jonge werkende of studerende klanten van de formule reizen veel met de trein, zegt directeur Rob Wolfs over de keuze. Tot eind dit jaar volgen nog nieuwe winkels in Alkmaar, Den Haag en Zoetermeer. 

De foodformule zegt de komende tijd verder vooral in te zetten op productontwikkeling en bezorging. Eazie boekt dit jaar volgens Wolfs ‘uitstekende omzetresultaten’ en verwacht de komende tijd een autonome omzetgroei van tien procent per jaar. 

Eazie is naar eigen zeggen een van de grootste ‘healthy food’ restaurantketens in Nederland. De huidige winkels bevinden zich vooral in en rond de vier grote steden. De keten werd opgericht door de Chinese broers Shengli en Shunli Huang, die gezond eten ‘voor iedereen toegankelijk’ willen maken.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends