Taco Bell sluit deuren in Nederland

Taco Bell sluit deuren in Nederland

Taco Bell heeft besloten zijn drie restaurants in Nederland per direct te sluiten. De Amerikaanse fastfoodformule ging pas in april vorig jaar start in ons land.

De vestigingen van Taco Bell bevinden zich in Breda, Eindhoven en Tilburg. Er lagen plannen om op korte termijn uit te breiden naar Utrecht, Den Haag en Den Bosch. Masterfranchisenemer liet voor de entree in ons land weten in tien jaar tijd door te willen groeien naar vijftig filialen.

Het is nog onduidelijk of Taco Bell definitief uit Nederland vertrekt. De sluiting is het gevolg van een ‘managementherstructurering’ van de franchisenemer, laat het bedrijf weten aan het Eindhovens Dagblad. “We gaan kijken wat dit nieuws betekent voor de toekomst van Taco Bell in Nederland.”

Taco Mundo zegt interesse hebben om de drie vestigingen van zijn concurrent over te nemen. “Een overname past in de groeiplannen van Taco Mundo om in 2019 een tiental nieuwe vestigingen toe te voegen aan de huidige 25 restaurants”, aldus oprichter Tom Filippini.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!