Ahold Delhaize opent restaurantconcept in Roemenië

De Roemeense supermarktketen Mega Image heeft een standalone restaurant geopend in Boekarest. Het concept Maison des Chefs bevat een bistro en aparte bakkerij-, kaas- en wijnafdelingen.

In het restaurantgedeelte kunnen bezoekers terecht voor een compleet menu. De recepten zijn samengesteld door chef Alex Iacob, die eerder al voor Mega Image werkte aan kant-en-klare gerechten. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit het assortiment van de supermarktketen.

De Arc Bakery is de plek voor brood en banket, terwijl klanten bij de Fromagerie een selectie van 135 soorten kaas vinden. In de Wine Gallery zijn meer dan tweehonderd wijnen van over de hele wereld te vinden.

“De uitbreiding van Mega Image naar de gastronomie is een natuurlijke voortzetting van wat we het beste doen: ingrediënten en kwaliteitsproducten onder de aandacht brengen”, stelt ceo Mircea Moga. In ons land kijkt Albert Heijn nadrukkelijk naar de ‘buitenhuismarkt’. Zo kwam er een eigen keuken in Amsterdam, waarvandaan Allerhande-gerechten worden thuisbezorgd. Ook zijn concepten als Bakery Café en Deli Kitchen binnen de supermarkten in opmars.

Mega Image is met 677 winkels één van de grootste supermarktketens in Roemenië. Eerder deze maand werden de tien winkels van branchegenoot Zanfir overgenomen.

Bekijk op RetailTrends foto's van Maison des Chefs, het nieuwste restaurantconcept van Ahold Delhaize.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!