Paagman laat online gesigneerde boeken bestellen

Paagman maakt het voor klanten mogelijk boeken van bezoekende auteurs online te bestellen en laten signeren. De Haagse retailer is naar eigen zeggen de eerste boekhandel in Nederland die deze optie aanbiedt.

Consumenten kunnen via de website van Paagman bestellingen plaatsen voor boeken van auteurs die binnenkort bij de boekwinkel langskomen. Daarbij kunnen ze zelf een persoonlijke opdracht geven, die naast de handtekening in het boek wordt geschreven door de auteur. Met de signeerservice wil Paagman extra toegevoegde waarde bieden via zijn website, die normaal gesproken is voorbehouden aan winkelbezoekers. ‘Deze service is daarmee the next best thing na het persoonlijk ontmoeten van de auteur’, klinkt het. 

Paagman organiseert jaarlijks ruim tweehonderd evenementen en auteursoptredens in zijn winkels in Den Haag en Delft. “Door middel van deze signeerservice is het mogelijk om op eenvoudige wijze een boek nog verder te personaliseren en tot een bijzonder geschenk te maken voor zowel de gever als de ontvanger”, zegt algemeen directeur Fabian Paagman.
 

Reacties 1


Diederik Aalsten 25 mrt, 12:33

Oh god, voor mij een reden om deze winkel voortaan te mijden. Toppunt van luiheid dit.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!