Bax Music werkt aan eigen marktplaats

Bax Music werkt aan eigen marktplaats

Bax Music sleutelt aan een nieuw platform, waarop straks ook derden hun muziekapparatuur kunnen aanbieden. De muziekwinkel werkt samen met het digitale bureau gracious aan de eerste ontwerpen. De transformatie van winkel naar marktplaats gaat minstens een jaar duren.

Met het nieuwe platform wil Bax Music ‘muziek voor iedereen toegankelijk maken'. Volgens de muziekwinkel doen steeds meer consumenten aankopen via online handelsplatformen en is de introductie van een eigen marktplaats de manier om hierop in te spelen. Daarnaast kunnen zakelijke partners zo een graantje meepikken van de bekendheid van de muziekwinkel, die naar eigen zeggen marktleider is in de Benelux.

Bax Music zei begin vorig jaar uit te willen groeien tot een Europees platform voor iedereen die muziek maakt of wil leren maken. De muziekwinkel is in acht landen actief en heeft fysieke winkels in Goes, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. 
 

Reacties

Ze moeten wel, eigen levering en klanten service zijn gewoon ruk. En prijzen liggen meer dan 20% boven die van, voornamelijk Duitse, concurrenten. Tja, dan doe je je voor als de grootste en probeer je voor je omvalt nog een graantje mee te pikken als marktplaats. Hadden we dat ook niet bij blokker gezien?

Geplaatst door Hanky Panky op 6 april 2019 om 00:36

Tot nu toe heb ik niets te klagen over Bax, vlotte levering en en goede
return service.
Thomann is inderdaad iet gekoper, maar met de hoge verzenkosten kom je meestal op hetzelfde uit.
Gr Leon Dorsey

Geplaatst door Leon Dorsey op 8 april 2019 om 11:24

Laatste nieuws

RetailTrends