The Good Roll komt in meer supermarkten te liggen

The Good Roll komt in meer supermarkten te liggen

Duurzaam toiletpapier van The Good Roll is vanaf het najaar in meer supermarkten verkrijgbaar. Het gaat onder meer om de winkels van Deen, dat actief is in Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. Begin volgend jaar volgen Belgische supermarkten.

Dat zegt mede-oprichter Sander de Klerk tegen RetailTrends. Tot nu toe liggen de rollen met de opvallende wikkels alleen in Jumbo-supermarkten. Het toiletpapier is ook via de eigen webshop te koop, onder meer via een abonnement.

Toiletpapier van The Good Roll is gemaakt van honderd procent gerecycled papier. De helft van de netto-omzet gaat naar de bouw van toiletten in Oost-Afrika. Daarvoor wordt samengewerkt met hulporganisatie Simavi.

Reacties 3


Marja De winter 16 jul, 16:18

Wat gaaf! Echt een super merk dat wij heel goed verkopen in onze eco winkel!


Davi Lexx 16 jul, 18:01

Laat me raden.....dubbel zo duur als gewoon wc papier


Saskia Stegeman 7 sep, 13:00

ik zou hem via de site zelf bestellen is veel goedkoper. bij jumbo ligt hij voor dik 3,- per 4 rollen in het schap!! je doet wel veel langer met een rol. wij hadden nog altijd edet of page maar door de laagjes gebruik je automatisch meer plus de rol lijkt even dik maar er zit gewoon op de page en edet veeeeel minder vellen. met deze rol doen we 3 dagen in tegenstelling tot die van bijv. page en edet waarbij er 1 per dag door gaat

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!