Jumbo verbouwt City-winkel naar reguliere supermarkt

Jumbo verbouwt City-winkel naar reguliere supermarkt

Jumbo City in Groningen wordt verbouwd tot een reguliere Jumbo-supermarkt. De vestiging op de Ebbingestraat gaat daarvoor enkele maanden dicht en betrekt de begane grond van het voormalige V&D-pand bij zijn winkel. Dat meldt het Dagblad van het Noorden

Doordat de Jumbo-vestiging na de verbouwing zo'n 1800 vierkante meter beslaat, is de supermarkt te groot om nog onder het Jumbo City-concept te vallen, laat een woordvoerder van Jumbo weten aan RetailNews. Bovendien wordt het assortiment uitgebreid, waardoor consumenten er straks uitgebreid boodschappen kunnen doen in plaats van een snelle boodschap. "Enkele onderdelen van het City-concept worden behouden, zoals het café", vertelt de woordvoerder. 

Jumbo laat verder weten dat er in de toekomst nog enkele Jumbo City-supermarkten bij komen. Waar en wanneer dat zal zijn, is nog onduidelijk. De supermarktketen is niet van plan om meer van zijn Jumbo City-supermarkten te sluiten.

Jumbo introduceerde het Jumbo City-concept eind 2017 en heeft de ambitie om honderd van dit soort winkels in Nederland te openen in de binnensteden en op stations. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!