Het beste van RetailTrends: week 35

Het beste van RetailTrends: week 35

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Er zijn meer winkelmeters in gebruik dan ooit: paniek over leegstand is onnodig
Media schrijven veel over de toenemende winkelleegstand. Maar is daar eigenlijk wel sprake van? Hans van Tellingen doet uit de doeken waarom er volgens hem geen reden is tot paniek in de winkelstraat.

De toekomst van MS Mode, America Today en Coolcat
Het was een roerig jaar voor Coolinvestments van Roland Kahn. Zijn kindje Coolcat ging failliet, maar keert ook weer terug. MS Mode en America Today slaan zich door moeilijke tijden heen. Mede-eigenaar Jonathan Kahn van Coolinvestments en ceo Peter van Kampen van America Today en MS Mode praten ons op het hoofdkantoor bij over het afgelopen jaar, maar vooral over de toekomst.

Hoe Bax Music fysiek groeit en niet schrikt van Keymusic
In oktober van dit jaar opent Bax Music voor het eerst een winkel onder het toezicht van een franchisenemer. Hoewel online nog altijd goed is voor het grootste deel van de inkomsten, zijn de fysieke locaties een groeiend onderdeel. “Het gaat om een soort vertrouwen dat je hiermee schept”, vertelt directeur Jochanan Bax.

Racen of een balletje trappen: alles kan in de nieuwe flagshipstore van Puma
De nieuwste technologieën op het gebied van retail komen allemaal samen in het nieuwe vlaggenschip van sportmerk Puma op Fifth Avenue in New York City. De winkel van bijna zeventienduizend vierkante meter beslaat twee verdiepingen en heeft bijna het complete Puma-aanbod in huis

RetailRookie Plantsome: Onlineplatform voor planten
Hoeveel water heeft mijn krulvaren nodig? Waar staat mijn bamboeplant het liefst? De webshop en app van Plantsome geven antwoord op al je plantvragen. En je kunt er je favoriete groene vriend bestellen en thuis laten bezorgen. Met de missie ‘het hebben en verzorgen van planten voor de klant zo gemakkelijk mogelijk maken’, tovert oprichter Axel Persoon met Plantsome elke huiskamer om tot een urban jungle.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!