Omoda wil same-day delivery ook beschikbaar stellen bij bol.com

Schoenenwinkelketen Omoda is in gesprek met bol.com om same-day delivery ook bij bol.com beschikbaar te maken. De schoenenwinkel heeft die bezorgoptie al wel op zijn eigen platform, maar klanten die via bol.com schoenen bij Omoda bestellen, hebben die bezorgoptie nu nog niet. Dat vertelt coo Jan Baan tegenover RetailTrends

"Het is gek dat je bij bol.com nu niet dezelfde service krijgt dan wanneer je bij Omoda zelf bestelt", vertelt Baan. De schoenenwinkel heeft sinds maart dit jaar vorig jaar een samenwerking met de webwinkel. Bij Omoda is gratis same-day delivery al beschikbaar sinds maart 2018. 

Of de samenwerking tussen bol.com en Omoda er één is voor de langere termijn, zal moeten blijken. Baan vindt het wel een goede zaak om naar dit soort coöperaties te kijken en sluiten het dan ook niet uit dat Omoda zich in de toekomst bij andere marktplaatsen zal aansluiten. "Je moet daarin constant relevant blijven, zijn waar de klanten zijn en je niet teveel berusten in dat wat vorig jaar de trend was."

 

Reacties 2


Frits Tonnaer 11 sep, 13:28

Ook op zondag leveren?


J. Nijsten 11 sep, 15:23

Straks heeft bol.com zoveel informatie dat zij beter dan wie ook in Nederland uit o.a. schoenenverkoop het beste resultaat kan halen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!