Omoda wil same-day delivery ook beschikbaar stellen bij bol.com

Omoda wil same-day delivery ook beschikbaar stellen bij bol.com

Schoenenwinkelketen Omoda is in gesprek met bol.com om same-day delivery ook bij bol.com beschikbaar te maken. De schoenenwinkel heeft die bezorgoptie al wel op zijn eigen platform, maar klanten die via bol.com schoenen bij Omoda bestellen, hebben die bezorgoptie nu nog niet. Dat vertelt coo Jan Baan tegenover RetailTrends

"Het is gek dat je bij bol.com nu niet dezelfde service krijgt dan wanneer je bij Omoda zelf bestelt", vertelt Baan. De schoenenwinkel heeft sinds maart dit jaar vorig jaar een samenwerking met de webwinkel. Bij Omoda is gratis same-day delivery al beschikbaar sinds maart 2018. 

Of de samenwerking tussen bol.com en Omoda er één is voor de langere termijn, zal moeten blijken. Baan vindt het wel een goede zaak om naar dit soort coöperaties te kijken en sluiten het dan ook niet uit dat Omoda zich in de toekomst bij andere marktplaatsen zal aansluiten. "Je moet daarin constant relevant blijven, zijn waar de klanten zijn en je niet teveel berusten in dat wat vorig jaar de trend was."

 

Reacties

Ook op zondag leveren?

Geplaatst door Frits Tonnaer op 11 september 2019 om 13:28

Straks heeft bol.com zoveel informatie dat zij beter dan wie ook in Nederland uit o.a. schoenenverkoop het beste resultaat kan halen.

Geplaatst door J. Nijsten op 11 september 2019 om 15:23

Laatste nieuws

Lees hier 15 toekomstverkenningen in retail

In een compleet vernieuwd jubileummagazine van RetailTrends vind je maar liefst vijftien toekomstverkenningen in de retail. Hoe ziet de supermarkt eruit in 2050? Hoe ver zijn we op het gebied van duurzaamheid en innovatie? Kennen we de consument van de toekomst eigenlijk? Lees het in RetailTrends.

RetailTrends